Gott nytt år!!!!!

Vet inte om det kommer att skrivas så mycket i bloggen precis under nyårsafton och gör jag inte detta så kan jag bara säga en enda sak till er alla där ute.

GOTT NYTT ÅR!!!!!!!

May the best of youre past be the worst of youre future.

Showade och visade vägen!

Christian Berglund har verkligen inte varit någon stor producent av mål, men mot Timrå showade han till det ordentligt och visade vägen för hela laget. Berglund gånger 4!!!! Först Martin Sevc som fick till en riktig rökare och därefter bara Berglund hela vägen. Men man får inte glömma av Magnus Nygrens fina träff som innebar 6-3 till Karlstadlaget.

Andra målgörare från Timrå var Önerud, Röymark och Matt Marley.
Kanske vore på sin plats att prata med Röymark till nästa säsong och fråga om han vill vara med i en hel norsk kedja??

Troligtvis åker Timrå ut, inte ens nu när man plockat bort perra Johnsson och Clabbe Ericsson så tror jag på att de kan undvika kvalserien och som det ser ut nu så lär de heller inte klara sig ifrån Allsvenskan. Örebro lär nog plocka Timrå 2012. Den "örnen har nog landat" i allsvenskan för ett bra tag framåt kan jag tro..... Syftar på filmen Örnen har landat för er som missat det.... =)

Färjestad stannar ändå på femteplats då samtliga lag ovanför FBK vann sina matcher.

Så här ser resultatet ut inför det nya året.

Timrå-Färjestad 3-6
Skellefteå-Modo 2-1 straffar
Brynäs-Växjö  2-1
Djurgården-Luleå 0-3
Hv71-Frölunda 4-0

Tisdag spelas följande matcher
AIK-Brynäs
Frölunda-Linköping


Tabellen.
Skellefteå
Luleå
Brynäs
Hv71
Färjestad
Frölunda
Djurgården
AIK
Växjö
Linköping
Modo
Timrå

Tror tabellen kommer se lite annorlunda ut då slutspelet sätter igång. Eller vad tror ni?

Bofors namnbyte och logoskifte

Som alla vet vid det här laget så har Bofors IK bytt namn till BIK Karlskoga. Nu skiftar man också logga. Personligen så gillade jag verkligen Bobcats och inte minst också det snygga emblem som man använde sig då utav. Men loggan som de nu valt får mig mer att tänka på en serietidning än en riktig ishockeyklubb. Det verkar som om man hellre satsar på ishockeyn än på loggan. (då det gäller pengar) Stackars den byrå som har skissat upp denna logga. För vem som helst hade kunnat gjort den bättre i alla fall enligt mig.Personligen med Photoshop, eller In Design så hade hade vem som helst fått fram en snyggare logga. Och förresten vad är det för fel på loggan som man hade?

Jämför själva vilket som är snyggast...Personligen så tycker jag att man kunde behållit Lokatten eftersom det är inte många lag som just har detta djur som logga. Sedan kunde man ju faktiskt bara ha kallat sig Karlskoga IK Bobcats. Då hade man ju kallat laget KIK Bobcats eller liknande. Samtidigt förstår jag verkligen egentligen inte till namnskifte över huvudtaget. Bofors Bobcats har ju varit ett ganska väl förankrat namn och det vore ju kul om man kunde anknyta Bofors till annat än kanoner och kulsprutor.... eller??