Ja Färjestad bjöd upp till fight i Skellefteå, Nej Sanny ville inte fightas med Lee Goren

Torsdagen slutade som så många andra dagar den närmaste veckan. Färjestad drog längsta strået och Skellefteå fick nöja sig med en enda poäng. Färjestads Marcus Paulsson hade inte gjort några poäng i årets elitserie men det skulle komma ........TRE denna..... Match...Först gjorde Skellefteå 1-0 ganska omgående i första perioden snarare 37 sekunder efter att pucken släpptes. Men det dröjde inte länge förrän Marcus Paulsson kvitterade. I andra perioden tog Skellefteå på nytt ledningen men Paulsson kvitterade då också. Matchen gick därefter efter mycket om och men till straffar, där satte..... Marcus Paulsson den ende straffen och gjorde därmed Hattrick mot Skellefteå. Färjestad tog alltså fighten i Skellefteå...... Nej Sanny Lindström nappade inte på Lee Gorens invit att fightas under matchen. Han drog sig som klok spelare han är undan från Forwarden och Lee fick gnissla tänderna av irritation.

Målgörare för Skellefteå: Fredrik Lindgren, Jimmie Ericsson.

Målgörare för Färjestad: Marcus Paulsson.

Resultat: 2-3 Färjestad segrare på straffar.