Något som man inte trodde skedde.

Då säsongen började så trodde nog ingen att man skulle få uppleva den dag då Hardy Nilsson blir sparkad från sitt jobb. Många trodde till och med att han skulle leda Djurgården till slutspel och kanske rent utsagt guld. Nu finns väldigt lite enligt experterna som tyder på annat än kvalserien eller ingemansland för Stockholmarna. Kanske skulle det gå så långt att Djurgården slår följe med SSK ned i allsvenskan...... GUD FÖRBJUDE MIG FÖR SÅDANA TANKAR!

Örebro är ett riktigt hungrigt lag och någon lär de slå ut för att inta en plats i elitserien. Lita på det! Nåja skulle något lag åka ned till Allsvenskan.... så vore det i sådana fall Timrå. Tror inte Örebro skulle ha en suck mot Djurgården om det kom till kritan. Tror inte Bofors eller Leksand skulle lyckas bända bort Djurgården heller från Elitserien.

Jag tror personligen just att Örebro ik tar Timrås plats och att om nu så vore, Djurgården behåller en elitserieplats om det var de som låg i kvalserien det vill säga. Titta på Timrås tröja och sedan Örebros.
Vad skiljer och vad är likt i dessa dressar?


Timrås borta ställ.


Örebros borta ställ.

Inte mycket som skiljer dessa två åt. Den ena har två röda delar på ärmen och en rand på bröstet. Örebro hockey har dessutom ett stort Ö på magen. Medan Timrå har hela "Timrå" lackat på magen.


Timrå har dessutom ett hemmaställ som liknar väldigt mycket Örebros eller om det nu är tvärtom.

OM detta inte är likheter som heter duga så vet jag inte bara. Vit rand på armen precis som Timrå, enda som skiljer återigen är sponsorerna och det stora Öet som finns på magen.

Mycket talar enligt mig att vi får ett Värmlands derby under nästa säsong. Dessutom Kåberg som motståndare för Färjestad om han inte ger upp innan dess. Tänk på också att Andro Michel spelar i Örebro vilket han inte gjorde för ett par säsonger sedan. Dessutom skulle också Nicklas Dahlberg få intressanta anknytningar till både Modo och Skellefteå. Där han faktiskt har spelat tidigare.

Well, hade någon frågat mig angående Djurgården och Hardy innan elitserien satte igång så hade jag trott de skulle vara topp 8 denna säsong. Nu när man tittar på tabellen så inser man att man hade ingen aning om att det skulle gå så dåligt för Djurgården eller Hardy än mindre att Nilsson skulle få lämna klubben. Det kändes nämligen som om Hardy och Djurgården var som skapta för varandra. Rykten säger att Challe Berglund är på väg att ta över igen till nästa säsong. Vet inte riktigt om detta är något som är ett bra val. Personligen så tror jag mer på att de hade behövt en nytändning genom ett helt okänt ansikte och inte någon tränare som varit med tidigare. Mycket mer spännande att följa en tränare som är helt okänd.