Färjestad på väg ut ur slutspelet?

Håller på att få äta upp det jag skrev tidigare.... Luleå har nu 2-0 i matcher mot just Färjestad. Samtidigt har också Skellefteå gjort 1-1 i matcher mot Linköping. Luleås resa till final verkar inte bli krokigare än en motorväg medan Skellefteå får det tungt men kommer troligtvis lyckas i slutet. Har svårt att efter sådana tennissiffror se att Färjestad kan vända steken och vinna med 4-2 i matcher. Kommer FBK ens att vinna en enda match mot Luleå som efter 1-4 och 5-2 segrar har lyckats med att spela tight tufft och smart.

Färjestad har två matcher kvar mot att ta ut semester och mycket som jag ser det tyder på att det blir just så. Luleå har dessutom haft alla möjligheter att sätta puckarna bakom Salak i pp. Färjestad har svårt att göra mål i pp. Man har svårt att göra mål över huvudtaget mot den tidigare Färjestad keepern Gustafsson.

Tips? Byt ut Salak och sätt in Pettersson-Wentzel nästa match. Salak verkar vara redan nu sönderläst av Luleå som har gjort hemläxan. Färjestad såg visserligen taggade ut men man hade väldigt lite att säga till om då det gäller Luleås kontringar. En sak till: Akta er för utvisningar, de är dödliga särskilt mot Luleå.

Luleå och Skellefteå i final.... inte en omöjlig tanke..... Helst hade jag i sådana fall hoppats på Linköping-Luleå i sådana fall. Linköping har inte vunnit ett enda guld, de skulle i sådana fall förtjäna guldet mer än både Skellefteå och Luleå. Stor chans tyvärr även om man inte vill tro det eller tänka det... risken finns att Färjestad nollas av Luleå som har hittat en form vilket inte Färjestad har hittat ännu....