Tollefsen tillbaka på onsdag?

Enligt information från Färjestad verkar Ole Kristian Tollefsen vara på gång redan på Onsdag mot AIK. Både Berglund och Tolle har kommit tillbaka snabbare än vad man trodde. Något som verkligen välkomnas i Färjestad.

Borta segrar årets melodi?

Två borta segrar och flera hemma förluster så ser det faktiskt ut för Färjestad. Hemma förlusterna svider också för Frölunda för närvarande. Känns lite underligt att en ung 16 årig kille ska avgöra en hel match då det finns gott om rutin i laget.... Sedan har jag också fått känslan av att det är för mycket transatlanter i laget som måste anpassas till Svensk hockey. Man valde att rata både Frögren och Mikael Johansson och den senare personen avgjorde också mycket riktigt mot sitt forna FBK. Åberg är en kvalitetsspelare som presterar som det ser ut han gjorde mycket riktigt också 1-0 till Färjestad i Örnsköldsvik.

Tyckte matchen var mycket tråkig om jag ska vara riktig ärlig. Färjestad vann med blotta förskräckelsen. Sedan att Kylington gör mål och inte någon annan av de starka spelarna gör mig en aning irriterad. Visst är det roligt att en junior gör mål för FBK men att ingen annan i laget sätter pucken i nät tycker jag allmänt är dåligt. Kylington gjorde sig förtjänt av målet ingen snack om saken, men laget gjorde de sig verkligen förtjänt av en seger? Så som Färjestad har spelat de senaste matcherna så kan man verkligen undra. Fast det klart man vinner inte något guld i september. Så man får bara hoppas att laget blir ruggigt mycket bättre till vinter.

Färjestad tappade 3-0 ledning!

Trots en 3-0-ledning lyckades inte FBK bärga första trepoängaren på hemmais. Skellefteå forcerade i tredje perioden och kvitterade till 3-3 före full tid. Efter en mållös förlängning avgjorde sen Melker Karlsson på straffar för gästerna.

Ska jag vara riktigt ärlig så börjar jag faktiskt bli allvarligt bekymrad över Färjestad som inte riktigt får till det. När ska första hemma segern komma kan man verkligen undra.....Att man tappar en tre målsledning och förlorar en match så här känns inte riktigt rätt.