Skellefteå tappar trio

Skellefteå aik tappar nu tre spelare. Jimmie Ericsson som spelar nästa säsong i KHL, Joakim Lindström som väljer att spela i NHL och han får också sällskap till NHL genom Johan Alm.

Samtidigt rapporteras det att Rahm kommer att spela i AIK nästa säsong och att Mattias Modig spelar för Bik Karlskoga.

En ytterligare intressant värvning har kommit på tal men är ännu inte i hamn. Mattias Janmark är som sagt var en eftertraktad spelare och nu så har också Färjestad gett sig in i jakten på honom.

Ytterligare rykten florerar kring Möller i Skellefteå som nu ryktas till NHL och så också Tim Heed.

Richie Regehr lämnar modo, Skellefteå får förstärkning

Ett kärt återseende väntar för Skellefteå AIK och forwarden Mikko Lehtonen född -87. Det blev idag klart att forwarden återvänder till Skellefteå AIK för spel kommande säsong.

- Mikko gjorde en jättebra säsong hos oss 2010/2011, sedan dess har han sett sig om i olika ligor med olika resultat och nu vill vi hjälpa honom att ta fart igen. Han är en stark skridskoåkare som passar väl in i den ishockey vi spelar, säger General Manager Lars Johansson.

Samtidigt ryktas Skellefteåspelaren Jimmie Ericsson till KHL.

Modo-spelaren Richie Regehr har också lämnat SHL för att spela för EHC München kommande säsong.

Sverige tog sig inte till final

Efter en förlust mot Ryssland där matchen slutade 3-1 till Ryssarna så får nu Sverige spela mot Tjeckien i en bronsmatch. Finland besegrade nämligen Tjeckien och ska nu möta Ryssland i final.