Skogs och Persson klara

Johan Persson som Mrmadhawk rapporterade om är nu klar för ett år i Färjestad. Spelaren har spelat tidigare i Allsvenskan för Timrå.

Den andra spelaren har det varit knäpptyst och ingen har nog riktigt vetat vem detta skulle bli. Försökte mejla Leif under gårdagen men fick inget svar från honom då. Men det blev alltså Tomas Skogs som spelade i Örebro förra säsongen.

Leif tror på att öka målproduktionen även i fjärdelinan och därför värvades Persson in.
Så här säger Leif till VF.SE om värvningen av Persson:
"– Vi vill lyfta in bra målproduktion längre ned i laget i tredje och fjärdelinan."

Till VF.SE säger också Leif Carlsson om Skogs:
"– En back vi tittade på när han bestämde sig för Örebro. En stark defensiv back som ska hjälpa Tollefsen, säger Carlsson."

Enligt tidningen så har alltså Persson skrivit på för ett år medan Skogs har skrivit på för 2 år + ett optionsår.

Även skogs är nöjd med lösningen:
"– Ytterligare ett kliv i min karriär. Man vet vilka krav och förväntningar som ställs på spelare som kommer hit. Här går man för guld och det ska bli kul att få vara en del av den satsningen." Säger han till VF.

Som jag har förstått det hela så kan Johan Persson vara en värvning som kan bli en positiv sådan för framtiden, antagligen för att också locka hans bror till Färjestad.

Tomas Skogs kan bli en riktigt intressant värvning också eftersom han tycktes ha glimten i ögat också. Verkar vara en glad och positiv person utanför isen och kommer nog säkert göra ett riktigt bra jobb på isen.

Eftersom Skogs har spelat tidigare i Skellefteå dessutom så tror jag om man ser på detta rappa skott som Tomas gjorde ni kan kolla på klippet här. Andra målet - Ett rappt skott
 
Vad Leif säger om spelarna kan ni kolla här: ARTIKEL