Grattis Hv71

 Vill kort och gott säga Grattis till Hv71 som nu är svenska mästare i Hockey, Linus Söderström på bild med LeMatpokalen. (Foto: Peter Arvidsson, Expressen).

Hv71 besegrade som bekant Färjestad med fyra raka matcher och dessutom tog sig an Malmö Redhawks med 4-1 i matcher något som vittnar om och gör att Färjestad inte behöver skämmas. Det var ett ruggigt bra lag som Färjestad bk fick möta. Frågan om Hv71 spelaren Christoffer Törngren snart kommer att presenteras som ett nyförvärv till Färjestad eller om det blir Mikael Johansson och Anton Lander som blir det. I loppet av den närmaste veckan kommer nog svaret. Frågan är om Mikael Johansson och Christoffer Törngren blir presenterade eller om Anton Lander och Mikael Johansson blir det.
 
Foto: dataprintscreen. Christoffer Törngren kvitterade till 1-1 i den avgörande matchen mot Brynäs if.

foto: printscreen, Törngren får fullträff på pucken.

Det finns alltså tre alternativ här. Det första är att Christoffer Törngren blir presenterad och då med en center. I sådana fall lär Anton Lander eller Mikael Johansson vara laternativen. Jag tror närmast att det blir Christoffer Törngren och Mikael Johansson i sådana fall. Alternativ två är att Martin Törngren och Anton Lander blir presenterade. I sådana fall har Mikael Johansson hittat något annat i utlandet (Föga troligt).

Tredje alternativet är att Mikael Johansson och Anton Lander ansluter och presenteras. I sådana fall var Christoffer Törngren en fjäder som blåstes bort med vinden.
 
Det finns givetvis ett fjärde alternativ även om den är minimal och nästintill obefintlig.
Färjestad har värvat tre forwards istället för två. Christoffer Törngren, Mikael Johansson och Anton Lander. I sådana fall lär nog en av juniorerna det vill säga Oscar Steen bli utlånad för att få matcher i benen. Troligtvis till allsvenskan.

Det troligaste är att Mikael Johansson presenteras som center och att Christoffer Törngren ytterforward efter att guldruset har lagt sig.
 
Jag tror att det blir Mikael Johansson och Christoffer Törngren som presenteras för Färjestad bk. Vem som blir back i Färjestad utöver Virtanen som ny spelare vet jag inte. Men det återstår att se.
 
Tack för ordet.