Olofsson klar för Malmö?

foto: Bjurö, Bildbyrån
 
Enligt mrmadhawk har Johan Olofsson skrivit kontrakt med Malmö Redhawks och det gäller för två år framåt.

Så här skriver mrmadhawk om händelsen: "Malmö har sökt efter en ung, svensk, utvecklingsbar forward, som kan ta plats i tredje eller fjärdekedjan, men potential att jobba sig uppåt.
Nu har man hittat den spelaren.

Enligt säkra uppgifter till MrMadhawk.se är Leksands forward, Johan Olofsson, klar för klubben. Olofsson har, precis som flera andra Leksandsspelare, haft en ganska tuff säsong, ändå blev det nio mål och sju assist för 22-åringen under säsongen.

Johan Olofsson, ursprungligen från Arvika i Värmland, och fostrad i Färjestads ungdomsverksamhet, drog till Leksand i slutet av HockeyAllsvenskan 2016 och skulle vara en av spelarna, som skulle vara med och etablera Leksand i SHL.
Nu åkte Leksand ur SHL, och därmed söker sig Olofsson vidare.
Han hade kunnat spela i Leksand för liknande pengar, som han nu får i Malmö, med Olofsson vill själv spela SHL-hockey och därmed faller valet på Redhawks."

Enligt mrmadhawk så vägrar Sylvegård att svara på om han är klar för klubben eller inte, samma sak gäller det långa kontraktet på två år.

"Han är inte klar, det är han när vi meddelar att han är det. När det gäller längden på kontraktet och att det berör två år så är det du som säger det. Inte jag. " meddelade Sylvegård till mrmadhawk.