Dick Axelsson finns med i uppställningen

Foto: Håkan Strandman (Johan Pennerborn meddelade nyligen att Dick Axelsson kommer att spela mot Frölunda och Leksand under veckan).
 
Nu står det klart att Dick Axelsson finns med i andra formationen tillsammans med Asplund och Martin Johansson. Den som saknas istället är Niklas Fogström. Enligt uppgifter till VF så fanns inte finländaren med på bussen när Färjestad på onsdagseftermiddagen satte sig på bussen västerut för helgens Stromstad Hockey Classic.

Det handlar inte om någon skada utan snarare att han tvingas delta på en begravning meddelade Johan Pennerborn.
 
När det gäller Christoffer Törngren så medverkar han inte under kommande vecka. Han har ännu inte gått på is efter att ha gjort ett mindre ingrepp i foten. Medicinska teamet räknar med att han är borta ytterligare en vecka.
 
Foto: Håkan Strandman.
 
Det fanns också frågetecken kring Dick Axelssons närvaro under matchen mot Frölunda och Leksand men nu verkar det som om detta har löst sig.

"Han kommer spela." Meddelade Johan Pennerborn.
Andra kedjan kommer alltså att bestå av: Åslund - Persson och Nilsson. Michael Lindqvist får spela tillsammans med Oscar Steen samt Fabian Zetterlund i en fjärde.

Det blir också Stefan Stéen som får stå första matchen mot Frölunda men räkna med att Haugen får spela mot Leksand.

Enligt media kommer förutom matcherna Färjestad att träna riktigt hårda träningspass på torsdag och fredag. Hela upplägget kommer att avslutas med en bankett och hemresa under söndagen.

Johan själv är mycket nöjd över upplägget och vet att Färjestad kommer att bli riktigt bra mottagna.
"Vi är privilegierade som får komma ned dit och har blivit otroligt bra omhändertagna tidigare år."

Källa: www.vf.se