Många aktiviteter

Det var ganska många olika aktiviteter för laget under Tisdagen. Flera bilder finns bland annat tillgängliga från Färjestad bk. Här nedan kan ni se flera av dessa som visar att det var fullt ös för laget på deras stora utflykt.

Äventyret startade vid Löfbergs Arena där gänget gav sig ut på en cykeltur på ca 30 kilometer. Därefter blev det kanotfärd i en dryg mil. Den som då trodde att aktiviteterna skulle vara slut för grabbarna fick tänka om.

En femkamp kom att bli avslutet på dygnet. Alexander Johansson fick också möjlighet att revangera sig och vinna hela kampen. Så som bloggen har beskrivit tidigare så låg Alexander Johansson med sitt lag efter under kanotfärden men de vann totalt sett hela kampen.
"Att komma iväg med gruppen så här tidigt är viktigt för den process vi är inne i. Att få se och träffa varandra i en sådan här miljö gör att man kommer varandra närmare på livet. En bra start på vår höst." Berättade Johan Pennerborn för media.

Det var många olika moment under dagen och som avslut fick grabbarna välja fritt vad de ville göra.  Inte minst fanns det möjlighet att åka vattenscooter. Dagen avslutades med grillad mat framför en öppen eld.

Många spelare ser fram emot torsdagen där laget går på is för första gången. Men innan dess ska grabbarna även hinna med ett fys pass. Fler bilder finns att beskåda på  FOTOBLOGGEN.

Fotograf: Stefan Eriksson/Färjestad bk