Så här kan laget se ut

Inför säsongen kan laget komma att se ut ungefär så här.

Målvakter:
Lars Haugen/Stefan Stéen

Backpar:
Ilari Melart – Jesse Virtanen
Mikael Wikstrand – Jens Westin
Anton Grundel – Theodor Lennström
Sebastian Erixon – Alexander Leandersson
Skadad: (Ole Kristian Tollefsen)

Forward kedjor:
Joakim Nygård - Johan Ryno – Alexander Johansson
Dick Axelsson - Rasmus Asplund – Michael Lindqvist
Martin Johansson - Linus Persson – Christoffer Törngren
Marcus Nilsson - Niklas Fogström – Per Åslund

Extra spelare: Fabian Zetterlund och Oscar Steen
 
Ni har säkert andra tankar kring uppställningen men här är min.
 
Misstänker att Zetterlund och Steen får nog en hel del istid inledningsvis. Första och andra formationen är för mig ganska säker. Färjestad vill ha en poängmakare i nästan varje kedja. Därför tror jag att Dick Axelsson paras ihop med den oberäknerliga Rasmus Asplund och Michael Lindqvist. Michael har som alla vet förflutet i AIK och eftersom Dick själv är en hängiven AIK fan så lär det inte vara särskilt underligt om dessa två blir parhästar i den andra formationen.
 
När det gäller Martin Johansson så spelar han nog i en tredje formation tillsammans med Linus Persson och Christoffer Törngren. Tror att denna kedja kan givetvis bli en smula farlig precis som andra och första.
Den som blir mer defensiv vilket man också har sett under tidigare säsonger är Marcus Nilssons kedja med Per Åslund och Niklas Fogström.
 
När det gäller backbesättning: Osäkert men jag satte ihop en defensiv med en offensiv back så gott jag kunde. Men som sagt jag tror att Ilari Melart och Jesse Virtanen kan spela ihop även som backpar. Ilari är som sagt var ersättare till Ole Kristian Tollefsen och (skulle och om) han komma tillbaka kan det bli så att Ilari Melart placeras ihop med någon annan. Jag tror tyvärr inte att Tolle spelar hockey mer då det har gått så lång tid sedan han fick hjärnskakningen.
 
Tack för ordet.