Brandhammar klar för Västerås

Nu står det klart att Brandhammar spelar i Division 1 nästa år. Enligt NWT så har man skrivit att han kommer att spela i Hockeyallsvenskan men detta är alltså fel då Västerås åkte ur.

Så här skriver nwt.se: "Färjestadsfostrade Brandhammar är klar för spel i hockeyallsvenska VIK Västerås."

Men enligt Västerås egna hemsida så stämmer alltså inte detta, dessutom de som har följt laget och läst artiklarna kring uttåget kan givetvis också skriva under att Västerås inte spelar i hockeyallsvenskan.

"IK-vänner, den här säsongen slutade inte riktigt som vi hade hoppats på. De där sista sekunderna i Umeå ligger fortfarande och gnager i bakhuvudet, men nu blev utgången som den blev. Vi i VIK Support väljer att blicka framåt, mot ett äventyr fullt av utmaningar och nya erfarenheter. I dessa tider gäller det att vi tillsammans, alla VIKare, unga som gamla, knyter näven och enas om att äventyret i division ett bara ska vara en säsong, sedan kommer vi tillbaka till allsvenskan starkare än någonsin! Nu ges klubben möjlighet att på riktigt börja om från början, med en uppförsbacke, men samtidigt ett blankt papper, det är nu man kan bygga om från grunden." - www.viksupport.com

Spelar egentligen ingen roll men klar är i alla fall Anton Brandhammar för Div1 och Västerås ik, kontraktet är skrivet på ett år.

Ytterell har också gjort klart med Hv71 och kontraktet där gäller två år. (källa: mrmadhawk.se)

Källa: www.nwt.se och www.vik.se samt mrmadhawk.se