Ejdsell klar för Hv71

Tre nya spelare in, Hv71 har bland annat gjort klart med Ejdsell och Figren inför kommande säsong. Foto: hv71s hemsida.
 
Nu står det klart att Viktor Ejdsell är klar för Hv71. Han presenterades under förmiddagen som Hv71s nya spelare. Victor har skrivit på ett tvåårs kontrakt med klubben. Totalt presenterades tre spelare av Hv71 på deras hemsida, de andra två spelarna är Robin Figren (Frölunda indians) och Sebastian Wännström senast från Rögle bk.

"Jag ville verkligen komma till HV71 och det känns otroligt bra att få komma hit." Säger Ejdsell i en intervju som lades ut på hemsidan. Så här långt har HV71 gjort klart med fyra forwards. Sedan tidigare är Pierre Engvall från Mora, fostrad i Troja Ljungby, klar för laget.

Hv71 för även samtal med bland annat Ted Brithéns agent för att få honom att stanna. Andra spelare som de också vill förlänga med är bland annat Dylan Reese och Mikko Lehtonen.
" Vi är intresserade av alla tre. Vi för en dialog med deras agenter och här handlar det mer om att vi får avvakta och se vad som händer. Men jag har inte något emot att alla tre fortsätter hos oss." Säger Hult till media.

Källa: www.vf.se och Hv71.