Mikael Johansson står kontraktslös

foto: brynas.se Mikael Johansson lämnar Brynäs pågrund av skadan. Han kommer inte att möta Färjestad under lördagen. Daniel Paille kommer att ta hans plats i fortsättningen.
 
Nu meddelades från Brynäs håll att den tidigare Färjestadsspelaren Mikael Johansson inte får förlängt. Säkert är det någon som tänker att Mikael Johansson var för dålig och att det är därför. Men så är det inte, "Det är otur att Johansson får en skada nu, annars hade hans kontrakt med Brynäs förlängts. Sökandet på en forward fortsätter, vi har lyckligtvis fått tillbaka Daniel Paille i spel som kommer att ersätta Johansson inför lördagens match." Berättar Bengtzén på klubbens hemsida.

Mikael Johansson skadades i samband med mötet med Färjestad i Gävle och skulle ha fått förlängt om han inte hade drabbats.
Förändringen i Brynäs sker också på målvaktsfronten då målvakten Fernström kommer att vakta kassen under lördagen.
 
 
Foto: Fredrik Karlsson/Bildbyrån

En positiv nyhet är att Alexander Johansson gör debut för Färjestad under lördagsmatchen något som han själv ser fram emot.
"Man lär sig en del om sig själv när man går igenom en sån här grej. Nu har jag dock kört för fullt i ett par veckor. Det är så oerhört skönt att vara tillbaka." Berättar Alexander för media.
"Vi har ett trevligt pussel att lägga när alla är tillbaka från sina skador och skavanker." Säger Pennerborn om uppgiften att placera Alexander i truppen.

Källa: www.farjestadbk.se och www.brynas.se