Ilari Melart har kommit hem


Nu står det klart att Ilari Melart har anslutit till laget. Han kom till Färjestad under dagen och har redan börjat bekanta sig med omgivningarna.
 
 
På bänken sitter Alexander Johansson som ännu inte kunnat spela i säsongen, då Ilari Melart kommer in i omklädningsrummet börjar skämten redan att hagla omkring Ilari. Stämningen är verkligen god och Ilari ser fram emot att spela med grabbarna. Han har som han erkänner själv sett de flesta matcherna genom nätet. Fast jag har inte sett 60 minuter varje match erkänner han. Highlights har han också sett och vad han har sett så är han mycket nöjd.
"Jag kommer till ett mycket vältränat lag och jag ser fram emot att dra mitt strå till stacken," säger han till media.

Källa: www.farjestadbk.se

Justin Pogge till SHL

Färjestad har två bra målvakter under denna säsongen och att Färjestad skulle värva ytterligare en ny är ju givetvis inte aktuellt. Däremot står det klart att en Färjestad målvakt ansluter till SHL i den närmaste tiden.

Senast som vi hörde talas om att en målvakt skulle gå till något SHL lag och som tidigare lirat i Färjestad var då Linköping värvade "Monstret" Gustafsson. Nu ansluter ännu en målvakt till SHL som har Färjestad anknytning. Justin Pogge som lirade bara för några år sedan i Färjestad kommer tillbaka. Fast inte till Färjestad utan till Rögle bk.

"Vi har i dagsläget bara en målvakt i truppen som kan spela och vi behöver två." Meddelade Anders Carlsson på hemsidan för Rögle.
Carlsson fortsätter:
"Justin är ganska lik Anders Lindbäck som spelade hos oss i fjol. Han är stor, erfaren och bra med klubban."
Kontraktet är skrivet för denna säsong men det är osäkert på när han ansluter och att Rögle dementerar uppgifterna på att han ansluter till den kommande matchen. Eller till helgens skånederby mot Malmö.

Källa: www.vf.se och www.expressen.se