Dick och Wikstrand tillbaka i spel

Foto: Eriksson, www.farjestadbk.se
 
Under dagen informerades det från Hemsidan att både Dick Axelsson och Mikael Wikstrand är redo för spel inför mötet med Tommy Samuelssons Ingolstadt. Detta kom ut för cirka två timmar sedan.
 
"Det var försiktighetsåtgärder, båda två. Vi testade Ilari Melart i powerplay igår, men där går "Wiken" åter in på sin ordinarie plats. Han är en fältherre i de situationerna." Säger Johan Pennerborn.
Enligt media så verkar det som om Färjestad har gått lite ifrån grundspelet under senaste matchen mot Linz och det vill nu Pennerborn ändra på.
"Det kanske blir så att man faller ifrån när man känner att man är så mycket bättre än motståndarna. Idag kommer vi att möta ett mer strukturerat lag som vill spela ishockey, inte leta kropp så mycket som det kanske var till stora delar igår." Johan Pennerborn tillägger:
"Vi gör ändå sju mål fördelat på tre perioder. En indikation god som någon att vi spelade och hade fokus i fulla 60 minuter. Idag möter vi som sagt ett bättre lag så det vill till att vi är på samma plan idag som igår."
 
Teodor Lennström spelar inte under kommande match då han har fått en lättare hjärnskakning. För den som vill följa matchen kan man göra det genom att följa twitter. Se länken nedan.
 
Matchen
 
Så här ser laguppställningen ut för Färjestad.
 
Lars Haugen vaktar målet. 
 
Backpar:
Westin - Virtanen
Wikstrand - Grundel
Melart - Erixon
Extra: Leandersson
 
Forwards:
Nygård - Ryno - Johansson
Axelsson - Asplund - Lindqvist
Nilsson - Fogström - Åslund
Zetterlund - Bäck - Steen
Extra: Enqvist
 
Källa: www.farjestadbk.se