Sju spelare lämnar Brynäs

 
Brynäs meddelade under dagen att följande spelare får inte förlängt i laget.
 
Jörgen Sundqvist, 35 år gammal har gjort sitt i klubben, mycket tyder att han gåri pension. Han kommer att hyllas vid någon av de kommande hemmamatcherna för Gävle laget under kommande säsong.
 
Linus Fernström, 30 år, målvakten får inte förlängt och mycket tyder på att hans ersättare är Joacim Eriksson alternativt Lars Haugen.
 
Elias Fälth, 37 åriga backen lär knappast få kontrakt av någon klubb i SHL. Om hans karriär inte avslutas kommer han troligtvis spela i Hockeyallsvenskan kommande säsong.
 
Lucas Carlsson, är aktuell till AHL/NHL nästa säsong.
 
Linus Öhlund, är aktuell för AHL/NHL nästa säsong.
 
Juuso Ikonen, mycket tyder på att det blir  spel utomlands.
 
Christoffer Liljewall ingenting konkret där ännu. Liljewall är en spelare som gärna retar upp motståndarna men är däremot ingen stor poänggörare. Han hade en klausul som innebar att han kunde bryta kontraktet. Var nu Christoffer hamnar någonstans och varför han har sagt upp kontraktet med Brynäs är fortfarande oklart.

 
Anser ingen direkt av dessa spelare skulle platsa i Färjestad. Kanske kan Fernström gå i som en andra målvakt i Timrå eller någon annan klubb. För övrigt är nog endast Juuso Ikonen den ende av denna spelargrupp som skulle kanske vara något att tänka på. Men eftersom han ryktas utomlands har jag svårt att tro att han skulle vara nära Färjestad.
 
Tack för ordet.