Lindqvist kan vara förlorad för Färjestad

Enligt nya uppgifter från bland annat Värmlands folkblad så riskerar Färjestad att tappa sin poängstarka forward Michael Lindqvist till nästa säsong.
 
Enligt uppgifterna så är bland annat Chicago Blackhawks ute efter forwarden. Men det verkar också finnas ytterligare klubbar som vill få hans signatur. Stan Bowman som scoutade Michael Lindqvist och som www.vf.se träffade var förtegen tidigare om vem man scoutade. Men nu står det alltså klart att det var Michael Lindqvist som var den intressanta spelaren.

Barry Smith som är ansvarig för rekrytering i Blackhawks organisation tycker inte det är konstigt att Michael Lindqvist har blivit intressant för klubbarna.
"Ja, varför skulle man inte vara det? Det är en bra hockeyspelare."

Barry Smith säger till www.vf.se att om Michael Lindqvist vill så kommer han spela i Chicago till hösten.
"Ja, om han vill. Det är upp till honom (Lindqvist). Han måste göra ett val, för det är mer än ett lag såklart. Ett flertal klubbar har pratat med honom. Jag tror att han tar ett beslut inom de närmaste veckorna."

Det återstår alltså att se var Michael Lindqvist kommer att spela till hösten, fast med de lönerna i NHL så lär vi nog räkna bort Michael Lindqvist till nästa säsong.

Tack för ordet.