Mr.madhawk bekräftar Jonathan Dahlén

Foto: Timrå ik.
 
Färjestad har en muntlig överenskommelse med Jonathan Dahlén som går i kraft om Jonathan väljer spel i SHL. Detta är något som Mrmadhawk bekräftar i hockeypodden på www.vf.se under dagen.

"Så vitt jag förstår har Färjestad och Dahlén ett muntligt avtal med varandra dessutom vill nog det lag som Dahlén ska spela i då han åker över på andra sidan till NHL gärna se honom i SHL först. Även om Dahlén har känslor för Timrå." Säger Mrmadhawk.
 
På frågan om han tror att det blir en övergång svarar han:
"Det är jag övertygad om, alla källor pekar på det. Även om Dahlén försöker förhala det hela så tror jag trycket blir för stort vilket gör att han måste ge efter."

Mrmadhawk pekar också på att Färjestad troligtvis väljer att plocka in ytterligare en back till, mycket tyder enligt honom på att det blir någon finsk spelare eftersom han säger följande till Hedberg vid interjvun:

"Färjestad tar kontakt med Ilari Melart och Jessie Virtanen för att komplettera med en finsk back särskilt då inför OS. Mycket tyder på att Jessie Virtanen är uttagen till OS för det finska laget. Skulle så vara fallet så blir det ett huvudbry för Färjestad eftersom även Mikael Wikstrand är uttagen. Färjestad måste då minst få in en back till."

Min fråga i detta sammanhang är vad händer om även Ilari Melart blir uttagen till OS? Då måste det komma in två ersättare till Färjestad snarast särskilt om Jessie är uttagen.

Källa: www.vf.se