Lindqvist tillbaka i Färjestad

 
Nu står det klart att Michael Lindqvist ansluter till Färjestad. Det enda som ännu inte är klart är dokumenten. Blir allt klart redan under förmiddagen i morgon... då lär det inte bli så att han sitter stilla på läktaren utan skrinnar in på isen redan i Gävle. Annars... Lördag i machen mot Växjö.
 
Färjestads Michael Lindqvists äventyr tog slut i nordamerika och nu är det dags att lira för Färjestad igen.
Han kan komma till spel redan i morgon Torsdag mot Brynäs men då om allting är klart. Annars blir hans första match i tröjan inför en fullsatt hemmaarena något som garanterat blir uppskattat bland fansen.
 

Under onsdagen klev Michael "Linkan" igenom grindarna i Gardermoens ankomsthall och det var med  ett stort leende som han träffade Peter Jakobsson.
"Ett drömscenario för oss, såklart. Vi har hela tiden sagt att ”Linkan” är välkommen hem till oss om han skulle ha den viljan. Nu är han här och vi är alla jätteglada." säger Jakobsson på hemsidan.
Linkan själv var riktigt glad och sken som en sol.
"Blir ju inte så mycket sömn på planet, några timmar kanske. Men bara att få sätta ner fötterna här igen gör mig pigg och glad. Har redan börjat tänka på känslan att få skrinna in i Löfbergs Arena på lördag och känna in den sköna atmosfären igen. Jag har saknat det."

När beräknas han vara redo för spel, kommer det bli mot Brynäs?
"Vi gör vad vi kan, och vi har förhoppningar om det. Dock kan vi inte göra så mycket mer än att ligga på de som äger processen." Svarar Jakobsson.

Hur ser du på laget och att spela, tror du att det blir spel mot Brynäs?
"Det vet jag ännu inte, men det är skönt att komma in i gänget direkt. Jag kommer att åka med till Gävle och så får vi se. Nu känner jag ju många sedan tidigare, men att komma in i de normala gängorna är ju skönt. Om jag blir spelklar så får vi se det som en bonus." Säger Linkan.

Vi får med dessa ord helt enkelt hälsa Michael Lindqvist välkommen hem och vi ser alla fram emot att se honom på isen så snart som möjligt.

 Tack för ordet.