Trevlig tillställning i Trollhättan

Foto: Mikael Zetterström, Lunch vid ett äldreboende i närheten av möteslokalen. Filip Hallbäck till Höger i samspråk med Jonas från Grästorp.


En intressant tillställning angående kommunpolitik genomfördes under lördagen den 24 november. Många närvarade och fick verkligen uppleva lite hur det kunde vara med budgetförhandlingar. Max Andersson var en av de som höll föredrag för åhörarna. Fredrik Mueller var den drivande länken och Trollhättans representant Hulda var en av de som stod för det trevliga sällskapet.
 
 
 

Viktigt att väljare förstår detta

Det är snart val och enligt den sista undersökningen hade SD seglat upp som det tredje största partiet. Men sedan kom en uppdagelse... Tre SD politiker har nu svärtat ned partiets namn. Det är viktigt att väljarna förstår detta. SD är ett parti som står för minskad invandring. Att sedan gå ut och provocera som dessa VUXNA gör för att det är roligt kan man se på ett enda sätt. Med stålrör, hot och smutskastning bör knappast ses som om de lämnat det gamla. SD har inte lämnat sin gamla ursprung och just nu verkar det som om deras gamla politiska tänk mot invandring, deras grundtankar bubblar upp till ytan. Tänk dig en fasad, den är ful, förstörd och obehaglig. Men för att göra den intressant igen så målar man om den i en annan färg. Normalt sett brukar man faktiskt ta bort färg, slipa bort så mycket som möjligt innan man målar om. Det gör inte Sverige demokraterna. Därför bubblar det upp sådana här fall. Jimmie Åkesson måste ta bort varje flaga efter vart det dyker upp. Med andra ord. De gamla färgerna, politiska åsikterna och invandrarfientligheten finns kvar under ytan. Detta kommer att bubbla upp flera gånger och räkna med att det bubblar upp mer och mer ju längre tid som går. Är detta ett alternativ att lita på? Valet är ditt givetvis som väljare.
Visa fler inlägg