Mina tankar

Jag kommer aldrig någonsin stå bakom beslut som strider mot mänskliga rättigheterna eller beslut där man väljer att vara hårda mot människor som behöver hjälp.

Att regeringen har valt denna väg och inriktning är för mig en gåta. Skulle detta vara en längre tid tror jag att detta kan få fruktansvärda konsekvenser för alla de nödställda. För mig är grön politik en politik för människan. Jag kommer alltid kämpa för att människor ska få hjälp om de behöver det. Vi har plats och vi har möjligheter att hjälpa. För mig kommer detta alltid att finnas i mitt fokus. Sverige befinner sig inte i en kris, vi befinner oss i kaos. Krisen finns i Syrien och i Afghanistan.

Jag kommer aldrig stå bakom beslut som motverkar mina egna principer.
 
Jag anser därför att dessa beslut som nu regeringen har tagit inte alls stämmer överens med mina egna. Men vill ändå poängtera att det gäller dessa beslut och inte andra beslut som man har tagit. Vi lever trots allt i en demokrati där man inte alltid får sin vilja igenom. Jag anser att en stor del av det som har blivit genomfört genom vår regering faktiskt har varit viktiga och nödvändiga. Så jag hoppas att man tänker om och tror på att man inser sina misstag.