Slarv i andra bidrog till förlust

Färjestad hade tre raka segrar i bagaget. Men åter så står Växjö i vägen. Färjestad tycks ha mycket svårt för just Växjö som vunnit samtliga matcher mot Färjestad denna säsong. Matchen däremot gav en spelare en gladare min än de övriga. Chris Lee som gjorde sitt första mål i Färjestadtröjan. Grattis synd bara att inte hela laget bidrog till att det skulle bli en lyckad kväll. Onödiga utvisningar, slarv och osäkerhet var en bidragande orsak till att man efter 2-0
släppte in både 1-2 och 2-2 målet. Växjö ägde hela andra perioden. Färjestad växlade upp men släppte också in mycket riktigt ytterligare två mål till i tredje. Holtet var het igen och han bidrog starkt till att Färjestad kom i kapp något så när. Tror faktiskt att Marius Holtet är en av våra bästa spelare på isen nu. Han och Per Åslund.
 
Men man kan inte köra på desarmerad trupp för länge, det är dags att försöka värva in spelare då de flesta är skadade eller sjuka. Färjestad har inte råd att förlora matcher eller slita på juniorer. Det  är dags för två nyförvärv åtminstone en till för att klara upp problemet.