Färjestad löser målvaktsfrågan

 
Färjestad värvar Markus Svensson i alla fall om vi får tro flera källor och bland dem mrmadhawk.
 
Min magkänsla fick rätt i alla fall så stärktes den ytterligare nu när mrmadhawk och flera andra källor bekräftar övergången.
 
Johan Svensson skriver själv följande på sin blogg:  "Färjestad är nu på plats med den målvakten som ska representera klubben tillsammans med Adam Werner den kommande säsongen. Enligt säkra källor till MrMadhawk.se har Markus Svensson, tidigare i Malmö, AIK och Skellefteå, skrivit på för klubben.
"Okej, är jag? Får vara tråkig och säga inga kommenterar på den och hänvisa till min agent." Säger Markus Svensson.

Vi kan konstatera att målvaktproblemet är löst och det har heller inte varit någon större h emlighet att Färjestad varit ute efter honom. Peter Jakobsson sade så sent som i förra veckan följande:
"Han är ett av två-tre huvudspår."

En annan klubb som har varit ute efter Svensson är Brynäs och att för Färjestad var han endast ett andra handsalternativ. Då Alexander Salák var huvudspåret. Nu blir det alltså Svensson som flyttar till Karlstad istället.
Johan Svensson meddelade följande på sin blogg:
"Enligt vad MrMadhawk.se erfar har Markus Svensson varit klubbens andrahandsalternativ.
Först på listan har tidigare FBK-målvakten Alexander Salak stått, men här har klubben fått nej, och det blir Svensson som vaktar kassen i klubben de kommande två säsongerna. Ingenting kommer att presenteras förrän i maj, eftersom Svensson kommer från KHL, och Färjestads tidigare målvakt Lars Haugen fick problem med detta när det blev klart för tidigt. Därför vågar Färjestad inte offentliggöra förrän maj."

Tack för ordet.