Ingen Eriksson i Färjestad

 
Nu står det klart att målvakten Joacim Eriksson inte ansluter till Färjestad .Joacim har skrivit på för Brynäs if på två år. Därmed är det inte Joacim Eriksson som Färjestad kommer att värva. Ett annat besked från Djurgården är att Alexander Falk lämnar klubben.
 
Hade det inte varit för att han var vänsterskytt så skulle jag nog ändå ha sagt att han kunde varit något för Färjestad. 24 åringen har visserligen inte gjort många poäng men han är en pålitlig back som säkert hade kunnat platsa i Färjestad.

"Vi och Alexander kommer att gå skilda vägar. Alexander har i år gjort sin hittills bästa säsong i Djurgårds-tröjan. Men när vi efter säsongen bytt bilder kring roll, istid, utvecklingsmöjligheter och lön så har vi inte delat samma bild. Därigenom kommer vi här och nu gå skilda vägar och vi önskar Alexander lycka till i sin kommande klubb." Säger Joakim Eriksson Djurgårdens sportchef.

Jag skulle faktiskt kunna tänka mig att Falk borde vara intressant för Färjestad särskilt också då han känner Linus Johansson och har dessutom spelat riktigt bra i Djurgården.
 
Alexander Falk har inte riktigt den funktionen att vara en hårt skjutande målgörare bland backarna men han är en bra back att förlita sig på när det så behövs.
 
Nu säger jag inte att Färjestad kommer att värva honom. Mycket tyder på att Timrå eller Hv71 plockar honom.

Tack för ordet.