Nygård stannar i Färjestad

 
Joakim Nygård har inte bråttom att lämna Färjestad och nu står det klart att han stannar kvar.

Nu står det klart att han stannar, då pratar vi om Joakim Nygård som idag fattade sitt beslut.
"Jag har inte särskilt bråttom iväg." Säger forwarden som alltså fortsätter i Färjestad även under kommande säsong. Färjestad har även andra nyheter som säkert glädjer fansen otroligt mycket.

Enligt uppgifter så har även Färjestad varit i kontakt med Alexander Salák och hört sig för om han är intresserad att ansluta till truppen. Jakobsson bekräftar intresset för Alexander Salák då han säger:
"Jag har kontaktat Salaks agent och sonderat terrängen."

En forward som bör kanske dessutom vara på Färjestads radar kan vara kanadensaren Kevin Clark med sina 33 poäng den senaste säsongen. 30 åringen har inte längre något kontraktsförslag att ta ställning till då det gäller Brynäs.
 
Han har producerat enhel del även om det har gått ned lite på slutet, kanske han behöver luftombyte? I sådana fall kan ju detta vara en bra ytterforward att plocka in som dessutom är högerskytt.
 
En annan nyhet är att Jörgen Jönsson flyttar hem till Karlstad efter säsongen. Vore kanske dags att se över möjligheterna för Färjestad att få in honom i organisationen igen. Det är ju lite skillnad från förut då inte det gamla styret i Färjestad längre finns kvar. Färjestad skulle ha stor nytta av honom då han är en person som har god och bred erfarenhet att vinna guld och mycket annat.
 
Tack för ordet.