Det blev ingen seger mot Linköping

Färjestad förlorade mot Linköping under kvällen och detta med 2-1 (0-0, 0-0, 2-1).

Färjestads målvakt var den som storspelade under första perioden och han höll Färjestad kvar i matchen. Däremot kunde han inte stå emot i den sista perioden då Svensson tvingades kapitulera efter bara någon minut in i perioden. Bara några minuter senare lyckades Linköping få in 2-0. Färjestad hade dessutom en puck inne en domarna dömde bort målet. Efter 11 minuters spel i tredje lyckades Färjestad få håll på Linköpings målvakt, denna gång var det Alexander Johansson som slog till. Resten av matchen förblev mållös och Linköping stod efter 60 minuters spel som segrare.