Sebastian förlänger med två år

 
Sebastian Erixon har varit upp på tapeten, inte minst var han en drömvärvning för Leksand om detta kunde ha blivit sanning men så blir det inte och tur var väl det. Seastian stannar i Färjestad i ytterligare två år vilket innebär att han totalt sett kommer att ha spela i 6 år för Färjestad när detta kontrakt går ut.
 
"Inte helt vanligt i dagens hockey. Men vi, jag säger vi då vi är fler om ett sådant här beslut, vi trivs så bra i Karlstad och vi skaffat oss vänner, gillar staden och att få vara en del av Färjestad BK. Barnen har ju sin tillvaro här med sina kompisar och allt vad det är, så det känns skönt att det vi ville från början också nu är verklighet," Säger Sebastian Erixon själv. 
 
Sebastian berättar själv att han hela tiden velat forsätta spela för klubben.
"Det har varit prio ett hela tiden. Jag vill vara med och slåss om guldet med Färjestad. Dessutom har jag ju fått vara med i hela den här förändringsprocessen som pågått hela tiden. Vi har bra grejer på gång i Färjestad och att få fortsätta att vara en del i den resan är stimulerande. Vi känner väl redan nu att vi tagit steg, år för år, men att slutet på den här säsongen redan gett oss blodad tand inför nästa."
Även Peter Jakobsson är glad över att Sebbe stannar.
"Absolut, så är det. Han är en viktig spelare för oss. Det som är närmast på näthinnan är hans ruskigt stabila slutspel där han var en av våra bästa spelare. Sedan har han alltid ett gott humör, sprider glädje i gruppen och med sina FBK-år under bältet så är han helt klart en väldigt viktig pjäs för oss i vårt lagbygge."

Sebastian lirar troligtvis med nummer 50 på ryggen även kommande säsong även om detta inte är klart. För närvarande befinner sig Erixon med sin familj i Sundsvall men kommer att ansluta till återsamlingen den 6 maj.
"Skönt att komma hit en sväng, komma ifrån lite. Men jag vet ju att det blir lika roligt att träffa gänget igen i maj." Säger Sebastian.

Tack för ordet.
 
Källor: www.farjestadbk.se, nwt.se, vf.se och expressen.se