Stannar Reichenberg i Färjestad

Enligt Lillehammer så kommer Alexander Reichenberg stanna i Färjestad ytterligare en månad till. Däremot dementerar Jakobsson uppgifterna om Reichenberg.
 
Enligt uppgifter från norska Lillehammer så kommer Reichenberg att stanna fram till den 15 februari.
Så här stod det på deras hemsida: "Färjestad BK har forlenget låneavtalen med Alexander Reichenberg ytterligere én måned. Planen er videre at han er tilbake i Lillehammer før overgangsvinduet stenger (15. februar) og avslutter sesongen her." http://lillehammerhockey.no/?p=7929

Det intessanta i hela situationen är att www.nwt.se gick ut med en helt annan nyhet på webben.
Färjestad dementerar uppgifterna enligt www.nwt.se och även av norrmannen själv. Enligt tidningen så sade Reichenberg till och med upp kontraktet med Lillehammer.

Med andra ord är det inte riktigt säkert på vad som gäller för närvarande. www.hokeysverige.se rapporterar om att norrmanen stannar till den 15 februari då transferfönstret stängs och att han sedan återvänder till Norge. Reichenberg själv meddelade att han får ta kontakt med Färjestad för att ta reda på hur det ser ut. Med andra ord råder det en ganska stor förvirring kring hans lån och om han ska stanna eller återvända. Peter Jakobsson menar att den norska klubben tycks ha gått ut med en nyhet som inte stämmer med vad som har sagts och dementerar uppgifterna.
"I sådana fall vet nog den norska klubben mer än vad vi i Färjestad gör och det tycker jag är konstigt." Svarade Peter Jakobsson på frågan kring norrmannens vara eller inte vara i Färjestad.
 
Han säger däremot att det har förts samtal kring fortsättningen men att ingenting är riktigt klart ännu. Däremot är det inte särskilt troligt att Reichenberg får ett kontrakt som sträcker sig längre än ytterligare en månad i alla fall om man får tro Peter Jakobsson.
 
Jag tror att det handlar om en månad till som mest, kanske för att få tillbaka nyckelspelare och att man hittar en lämplig spelare som kan ta centerrollen.

Samtidigt kan det meddelas att Tomi Sallinen som fick lämna Färjestad är grymt besviken på FBK efter turerna.

"Det kändes som om jag kastade bort min säsong." Säger han till hockeysverige.se

Hela artikeln finns att läsa här.
(artikeln är från Expressen)
 
Tack för ordet.