Färjestad borde plocka från NHL

Två rutinerade namn som man kan tycka borde vara intressanta för Färjestad, det är nämligen Andrei Kostitsyn, en 27 årig vitrysk spelare kan spela både på höger och vänster sidan. Han kommer troligtvis att bli släppt från Nashville Predators och då borde Färjestad plocka honom direkt. En utpräglad målskytt som har näsan för målet.

En back som jag anser också borde plockas in av Färjestad är 35 åringen Filip Kuba, han har legat i och skrapat ihop en hel del poäng under sin tid i NHL. Då får man ändå tillägga att han är en defensiv back dessutom.

Dessa två spelare skulle behövas i Färjestad kommande säsong. Men för att vara ärlig så lär det nog bara som mest bli en av dessa pjäser. Om det ens blir någon av dessa. Färjestad har ett problem nämligen: Ekonomin.

Borås krisen förvärras

Borås krisen ökar i omfång, nyligen så klargjordes det att klubbens ordförande nu lämnar sin post. Han har uppgett personliga skäl. Jens Johansson har bara suttit på sin post ett par veckor och därmed så står klubben utan ordförande. Till Borås tidningen bekräftas det att Jens lämnar posten:
- Det stämmer. Jens har lämnat in en begäran om att få avsäga sig rollen som ordförande, meddelade Robert Magni, klubbens vice ordförande.

Klubben för övrigt har inlett förberedelserna på att få spela i den lägre ligan Division 1. Även om man tänker överklaga beslutet från Svenska hockeyförbundet.

Spina till Modo

Modo testar en amerikan vid namn Dave Spina, kanske en ersättare för Dick Axelsson. Dave har spelat nyligen i den tyska ligan där han stod för 29 poäng. I AHL och Peoria Rivermen säsongen innan stod han för 38. Spina har dessutom också Italiensk medborgarskap förutom det amerikanska. Han är på Tryout under kommande säsong.