Diskussionerna fortsätter

Enligt Expressen så skulle Per Åslund vara "Dumpad" av Färjestad men detta stämmer inte alls enligt Peter Jakobsson som menar att diskussionerna fortsätter.
 
Det ligger inget kontrakt på bordet men det förekommer en fortsatt diskussion, så skulle jag tolka det som Peter Jakobsson säger till media. I en artikel från Expressen som dessutom får Peter Jakobsson att bli irriterad står det att klubben har dumpat Per Åslund. Detta är alltså något som inte stämmer. Peter Jakobsson vill inte gå in på fler detaljer annat än att han gärna ser Per Åslund i laget även i höst och att diskussionerna fortsätter. I en annan artikel klargör Peter att skribenten från Expressen inte har varit sanningsenlig och att han gärna får kontakta honom nästa för att få klarhet i situationen.
 
Jakobsson menar att Per aldrig blivit dumpad utan att detta är fel. Däremot drogs kontraktsförslaget tillbaka eftersom klubben inte var säker på budgeten och ekonomin. Färjestad är fortfarande intresserad av att få Per Åslund in i laget och diskussionerna fortsätter för att hitta en bra lösning.
 
Rubriken från Expressen har nyligen ändrats till något helt annat och det antagligen efter Peter Jakobssons reaktion.
 
Tack för ordet