Färjestad kan tappa Mikael Wikstrand

 

Nu har nya nyheter kring laget kommit, tyvärr kanske inte riktigt sådana nyheter vi vill höra. Det finns ett hett intresse från både NHL och KHL att locka Mikael Wikstrand bort från Färjestad.
 
Det kan ske redan innan nästa säsong hinner börja. Wikstrands agent har fått påhälsning av bland annat Ottawa som gärna vill se honom ta klivet.

Det trots att han har två år kvar på kontraktet med Färjestad.

Färjestads Rasmus Asplund och Mikael Wikstrand kommer dessutom att spela i en ny turnering för Sverige och tre kronor något som garanterat ökar intresset från NHL och KHL klubbarna. De får då möjlighet att se Mikael Wikstrand i action på nytt.

Hur däremot Färjestad ställer sig till situationen och intresset för Mikael Wikstrand är svårt att säga. Dessutom nu när Mora fortfarande är kvar i SHL så kan detta ha varit sista säsongen vi såg Mikael Wikstrand i vårt lag. Skulle Mora hålla sig kvar ytterligare ett par säsonger så kan alltså Mikael Wikstrand spela i Mora dressen efter att han har återvänt från spel i någon av de andra ligorna.

Vi får se vad som händer på denna front, förhoppningsvis stannar Mikael Wikstrand och fullföljer sitt kontrakt med Färjestad.

Tack för ordet.