Färjestad har en muntlig överenskommelse

Foto: Vancouvier.com

Färjestad och Peter Jacobsson verkar ha en muntlig överenskommelse med två spelare. Själv är Peter förtegen om vilka det gäller. Mycket tyder på att den ena av dem är just Dahlén.

Peter skriver till mig per mejl att han håller ett särskilt öga på spelare.
Han förnekar inte att en av dessa spelare är en back. "Vi håller koll på backsidan med tanke på att OS kommer närmare." Skriver han per mejl. Han är dessutom mycket positiv till att skadorna minskar och att spelare kommer tillbaka från sjukdom och annat.
"Känns också riktigt bra att vi börjat få tillbaka lite nyckelspelare från alla skador. Nu är det full fokus på morgondagens tillställning mot DIF."
Jag berättade för Peter att många är positiva till Färjestads framgångar så här långt och då svarar han med följande kommentar:
"Riktigt skoj att höra att det är positivt kring FBK, vi gör allt för att det skall fortsätta på det viset också." Svarar han.

Något säger mig att det är en back och en forward som Färjestad pratat med och dessutom kommit överens med. I sådana fall är det inte alls omöjligt att Dahlén är den forward som Peter menar. Dahlén har själv sagt att han vill spela kvar fyra matcher i Timrå efter nyår och i Peter har dessutom själv sagt att det kommer ta två veckor i väntan på eventuella presentationer något som alltså väl stämmer överens med att Dahlén vill spela fyra matcher till i sitt lag.

På backsidan kan det faktiskt vara så att det kan lösa sig snabbare än vad som är sagt. Jag misstänker nämligen att den presentationen inte kommer dröja allt för länge. Vem det blir? Det är något som Peter Jacobsson håller tyst om än så länge.

Tack för ordet.